28 Eylül 2012 Cuma

merinos köşe takımları

Merinos mağazaları özellikle halı ve oturma grupları modelleriyle oldukça popüler bir mağazadır. Halı olarak Türkiye’nin her ilinde satışı mevcuttur. Çünkü Merinos halı ürünlerinde model ve desen çeşitliğinin yanında, kaliteli de olunca müşterilerini memnun ediyor. Merinos halı kategorisinde her odanıza uygun halılar, kaymaz yolluklar ve cami halıları bulunuyor.

Halı modeli başlığında da farklı renkleri sizlere sunarak keşke dememenizi sağlıyor. Merinos, oturma gruplarıyla da oldukça iddialıdır. Evinizin ihtiyacı olan oturma gruplarında koltuk takımı, majör takımlar, kanepeler ve köşe takımları vardır. Merinos köşe takımı almayı düşünenler için toplam yedi adet Merinos köşe takımı sunuyor.

Hem küçük oturma odalarınız için hem de büyük odalarınız için kullanabileceğiniz Merinos köşe takımları vardır. Konfor, rahatlık ve işlevsel olmasıyla tercih etmekte zorlanmayacağınız ürünlerdir. Ayrıca odanıza bir de Merinos gradrop düşünüyorsanız en uygun modellerde bulacaksınız. Merinos gardroplarda da uygun fiyat ve kaliteli ürünleri sizlere sunuyor. Merinos gardropmodelleri tek kapılıdan 4 kapılıya kadar gardrop modeli vardır. Sürgülü ve aynalı modelleri de bulunuyor.

                                                                  Merinos köşe takımları










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder