5 Eylül 2012 Çarşamba

Merinos mobilya ürünleri

Merinos mobilya ürünleri İki adet kilim dokuma tezgahı ile başlayan kırk yılı aşmış yolculuğunda halı üretiminde dünya lideri olmuş Merinos, Gaziantep bölgesinde yaptığı büyük üretim yatırımlarını hem yurt içinde başka bölgeler hem de yurtdışına taşımaya devam etmektedir.

Ülkemiz dışında Rusya' nın en büyük halı üretim tesisini de kurmuş olan Merinos, kalite ve tasarım konusunda ki benzersiz üstünlüğü ile dünyanın en büyük parça halı üreticisidir. 2004 yılı itibarı ile halı sektöründeki büyük başarısının bir başka örneğini göstermek ve tüketicilere en kaliteli ve en özel tasarımları sunmak amacı ile İzmir’ de kurduğu tesislerle mobilya üretimine başlayan firmamız, bu alanda da her geçen gün büyüyen bir trend izlemektedir. Tüketicilerin talepleri doğrultusunda sürekli olarak artmakta olan Merinos ürünleri, her biri alanında lider olmaya odaklanmış şekilde özel olarak tasarlanmakta ve üretilmektedir.

Merinos gardrop modelleri klasik Türk zevkine hitap eden modellerinin yanı sıra çağımıza ve dünyaya hitap eden özel bir tasarım şekliyle üretilmektedir. Tüm Merinos köşe takımları her zevke ve dekorasyon türüne hitap eden, özel tasarım çizgilerine sahip, insan sağlığını ve dayanıklılığı ön planda tutarak tasarlanmakta ve en iyi malzemeler kullanılarak üretilmektedir. İçerisinde bulunduğumuz 2012 yılı çerçevesinde Çin' dede bir üretim tesisi yatırımı yapmak için araştırma çalışmaları yapan firmamız, Merinos ürünleri ile Çin ve Uzak Asya müşterilerini tanıştırmayı hedeflemektedir. Faaliyet gösterdiği her alanda sorumluluklarının bilincinde olarak hareket eden şirketimiz, tüketicilerimizin taleplerine, görüş ve önerilerine hassas şekilde yaklaşmayı ilke edinmiştir.

Merinos gardrop modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder